DSC_0010_Klein

Jolanda Konings

Mijn naam is Jolanda Konings en run sinds 2007 een gediplomeerd pedicurepraktijk gevestigd te Klein-Zundert.

Ik ben Aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en sta ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures (KRP) dat word beheerd door Procert. Zij houden de geldigheid van diploma’s en certificaten bij. Hiervoor dien ik accredatiepunten te verdienen. Om deze punten te krijgen volg ik cursussen. Zo blijf ik ingeschreven. Hierdoor blijft de kwaliteit dus gewaarborgd. Tevens ben ik in het bezit van het AGB-code zorg, en AGB-code praktijk, een beroepscode voor paramedische beroepen.

De pedicurebehandeling is erop gericht om uw voeten optimaal te behandelen. Met aandacht voor specifieke klachten, zoals: likdoorns, ingroeiende nagels, kalk- mycose nagels, beschadigde nagels, kloven en overige voetproblemen.

Vind je voetverzorging belangrijk of is er een noodzaak door pijnklachten. Allemaal redenen om eens stil te staan bij een bezoek aan Pedicure Step by Step voor een Pedicurebehandeling.

Naast de standaard Pedicurebehandeling kunt u bij mij ook terecht voor: Diabetische Voetbehandeling, Reumatische Voetbehandeling en Cosmetische Voetbehandeling.

De opleiding tot Pedicure plus (Diabetisch + Reumatisch) maakt dat u verzekerd bent van een deskundige behandeling.

Op een lelijke nagel, bijvoorbeeld beschadigd door een mycose/schimmel of een ongelukje, kunt u ook kiezen om tijdelijk (bijvoorbeeld voor een vakantie) een kunstnagel van gel te laten plaatsen.

Alle instrumenten worden gesteriliseerd, waardoor u verzekerd bent van de hoogst mogelijke hygiëne.

De pedicure praktijk bevind zich op de begane grond waardoor de ruimte voor iedereen makkelijk toegankelijk is. Zelfs parkeren voor de deur is een mogelijkheid.

© 2015 Gianni Ritchie. All rights reserved.